Kom langs: Ma t/m Vr van 8:00 - 16:30
Bel ons: 0570 - 679 679
13 JUN

Anja’s wens voor Timo gaat in vervulling

  • 0.9K

Het staat op het netvlies van menigeen gebrand: het ongeluk van Timo van de Kamp op één van de vele fietspaden in Deventer. Hij werd op de fiets geschept door een auto. Zijn collega Anja Jansen kwam op dat moment langsfietsen, niet wetende dat het Timo was die op de grond lag. Timo lag een aantal dagen in coma, krabbelde langzaam weer op, maar hield blijvende schade over aan zijn hersenen. Het vormt het verhaal achter de wens van Anja die ze voor de Valentijnsactie van DigiWerkt in stuurde.

De Valentijnsactie van DigiWerkt is opgezet om simpelweg de collega’s te verrassen. Een actie die past bij het sociale gezicht van de Deventer onderneming. Op Valentijnsdag werd iedereen getrakteerd op een zoete lekkernij met daaraan een kaart waar ze voor zichzelf of voor een ander een wens mochten opschrijven. Anja schreef een wens voor Timo. “We houden allebei van Go Ahead Eagles en daarnaast houden we van fotografie”, vertelt Anja. “Daarom had ik het idee gevat om bijvoorbeeld foto’s te maken bij Go Ahead, hiervan een kalender te maken en te verkopen voor de Hersenstichting.”

Belastbaarheid
Timo geeft aan zeer verrast te zijn door het initiatief van Anja. “Ik vind het vooral heel erg leuk. Zelf weet ik niets meer van het ongeluk en de dagen erna, maar het heeft op veel mensen indruk gemaakt”, vertelt Timo. “En ja, ook zeker op Anja.” Ondertussen heeft Timo geaccepteerd dat zijn hersenen niet meer werken zoals het zou moeten. “Mijn belastbaarheid is minder geworden. Vroeger werkte ik heel zelfstandig en fulltime. Nu werk ik 16 uur per week en moet ik overal lijstjes van maken, anders vergeet ik het. Verder ben ik volgens mijn ouders iets prikkelbaarder geworden, maar dat merk ik zelf niet”, lacht hij.

Geldinzamelingsactie
In het nieuwe voetbalseizoen krijgen Anja en Timo businesskaarten voor een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles. Nadine Kolkman van Marketing & Communicatie zal hierbij aanwezig zijn en het tweetal op de foto zetten. Hiervan wordt een leuke verjaardagskalender gemaakt. Ook wordt er binnenkort een actie opgezet om geld in te zamelen voor de Hersenstichting en dan speciaal voor mensen met een niet aangeboren hersenafwijking. Zo gaat de wens van Anja voor Timo toch in vervulling!

KonnecteD