Kom langs: Ma t/m Vr van 8:00 - 16:30
Bel ons: 0570 - 679 679
26 APR

Christiana Veldkamp over thema ‘Iedereen telt mee’

  • 2.3K

Het thema van DigiWerkt is momenteel ‘Iedereen telt mee’. Medewerkster Christiana Veldkamp laat hier haar licht over schijnen.

Christiana is sinds de oprichting van DigiWerkt in 2010 werkzaam bij de digitaliseringspoot van KonnecteD. “Ik doe hier van alles”, vertelt ze over haar werkzaamheden. “Ik verzorg de helpdesk, vul dossiers aan, hou mij bezig met verwerking, afboeken en het archiveren van dossiers. Het is geweldig leuk werk. Het is echt de baan van mijn leven.”

Ontspanning
De goedlachse Christiana staat ondanks haar lichamelijke beperking positief in het leven. “Werken bij DigiWerkt biedt mij ontspanning.” In 1997 kreeg Christiana een auto-ongeluk. Hierdoor is haar rechter onderbeen verbrijzeld. Sindsdien zit ze in een rolstoel. Nog altijd volgt ze therapieën om haar lichaam sterk te houden.

Hecht team
“Ik zit echter niet bij de pakken neer, maar ga door. Het is fijn om bij een bedrijf als DigiWerkt te mogen werken. Iedereen telt hier mee. We zijn dan ook een hecht team.” In de toekomst hoopt Christiana nog bij te mogen leren. “Dat maakt het werk ook zo interessant. Ik hoop dan ook dat ik nog lang bij DigiWerkt kan blijven werken.”

Leave a Comment

KonnecteD