Kom langs: Ma t/m Vr van 8:00 - 16:30
Bel ons: 0570 - 679 679
06 MAR

DigiWerkt laat hart spreken met Valentijnsactie

  • 804

Je hartenwens delen voor een collega. Vijftien mensen bij DigiWerkt gaven gehoor aan de oproep om hun sociale hart te laten spreken en stuurden hun hartenwens voor Valentijn in. De actie is in het leven geroepen omdat DigiWerkt deze maanden Social Return als thema heeft. De winnende wens is die van Anja Jansen voor Timo van de Kamp en heeft alles te maken met Go Ahead Eagles.

Alle medewerkers van DigiWerkt kregen op 14 februari het rode hart in de handen gedrukt met daarop de oproep om hun hartenwens of die voor een collega te delen. De mooiste wens werd gekozen tijdens de kwartaal meeting en is van Anja Jansen. Samen met haar collega Timo van de Kamp zijn zij allebei enorm fan van Go Ahead Eagles én van fotograferen. Haar wens is om samen naar het stadion te gaan, mooie foto’s te mogen maken en hier een kalender van te maken. De opbrengst hiervan komt dan ten goede aan de Hersenstichting, speciaal voor mensen met een niet-aangeboren hersenafwijking.

DigiWerkt feliciteert Anja en Timo met deze prachtige wens en de leuke dag die zij binnenkort gaan beleven. Daarnaast winnen zij allebei twee vrijkaarten voor De Scheg.

KonnecteD