Kom langs: Ma t/m Vr van 8:00 - 16:30
Bel ons: 0570 - 679 679
02 MAR

KonnecteD officieel van start

  • 763

KonnecteD is een feit. De nieuwe holdingnaam van Sallcon BV is vandaag gelanceerd tijdens een bijeenkomst voor medewerkers en relaties van KonnecteD. De nieuwe naam prijkt vanaf heden dan ook op de gevel van het pand aan de Schonenvaardersstraat.

“We zijn meer dan een sociale werkvoorziening”, vertelt directeur Jeroen Kroese. “De laatste jaren hebben we een enorme transitie doorgemaakt. We hebben de verbinding gezocht met andere bedrijven en er zijn businessunits bij gekomen. Hierdoor zijn we een sociale onderneming geworden. En daar hoort een andere naam bij”, verklaart Kroese de naamswijziging van de holding.

Geluk door werk
De bekende auteur en gelukexpert Leo Bormans gaf een presentatie over ‘Geluk door werk’. Hij vond het mooi om met eigen te zien dat mensen zich bij KonnecteD zichzelf mogen zijn. “Focus niet op wie je bent, maar wie je kunt worden. Er zijn genoeg middelen die je verder kunnen helpen. Hier bij KonnecteD zijn deze tools aanwezig.”

Trots
Bormans verwees naar het verhaal van medewerkster Anneke, die op 59-jarige leeftijd leerde schrijven en rekenen. Ze kreeg een duwtje in de rug van haar werkleider en dit leverde Anneke vooral heel veel trots op. Andere sprekers gingen ook in op de betekenis van inclusief ondernemen. Zo vertelde Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland, over haar Woman on Waves. Daarnaast was er de uitreiking van het 1e PSO certificaat aan Marjolein Reijs, directeur HR van McDonald’s Deventer.

Overkoepelende netwerkorganisatie
KonnecteD is de overkoepelende netwerkorganisatie waaronder de bedrijfsonderdelen Sallcon, Deventer Werktalent, DigiWerkt en Sallcon Groen zich verder kunnen ontwikkelen. Zij veranderen dus niet van naam en werkwijze. Alleen de holdingnaam verandert van Sallcon BV naar KonnecteD. De huisstijl KonnecteD zal de komende periode geleidelijk doorgevoerd worden.

KonnecteD