Kom langs: Ma t/m Vr van 8:00 - 16:30
Bel ons: 0570 - 679 679
16 APR

Medewerkers DigiWerkt geportretteerd voor tentoonstelling

 • 709

Richard Garot, Manager Digitaliseren & Informatiseren bij DigiWerkt en zijn collega Timo van de Kamp hebben een hoofdrol tijdens de tentoonstelling ‘Kleurrijk Werkgeluk’ die momenteel te zien is in de Stadsetalage in Deventer. 

Bij de persoonlijke portretten van Richard en Timo gaat het tweetal in op wat werkgeluk voor hen betekent. Richard vanuit zijn rol als manager en Timo vanuit het perspectief als werknemer. Een aantal jaren geleden kreeg Timo een ongeluk en liep hierdoor onherstelbaar hersenletsel op. Timo beschrijft zijn korte relaas bij een prachtig portret. De twee verhalen zijn onderdeel van maar liefst twaalf grote portretten.

Jaarverslag KonnecteD
Verder is het mogelijk om tijdens de tentoonstelling ‘Kleurrijk Werkgeluk’ in een heuse tijdmachine te stappen. Hierin maak je een reis door de geschiedenis van sociale werkgelegenheid in Nederland. Ook zijn er kleurrijke kunstwerken met perspectief te zien en vormt het jaarverslag van KonnecteD onderdeel van de tentoonstelling. Op zes grote doeken zijn de resultaten van het financieel en sociaal jaarverslag te bewonderen, evenals tien highlights per business unit (Sallcon, Deventer Werktalent en DigiWerkt en tevens KonnecteD).  Lees hier ons volledige jaarverslag van 2017. Het boekjaar over 2017 is positief afgesloten. Hier kunt u het volledige financieel-economische jaarverslag lezen.

Locatie en openingstijden
De tentoonstelling vindt plaats in de Stadsetalage in het Stadhuis aan de Grote Kerkhof 1 en is op maandag t/m woensdag en vrijdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur, donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en in het gehele weekend van 11.00 tot 17.00 uur.

De productie van de tentoonstelling ‘Kleurrijk Werkgeluk’ is in handen van KonnecteD in samenwerking met Deventer Verhaal, Cedris, Kunstcongres met perspectief en de gemeente Deventer.

3 comments
  PamelaJuicy 3 December 2018

  Hi. I see that you don’t update your site too often. I know that writing articles is
  boring and time consuming. But did you know that there is a tool that allows you
  to create new posts using existing content (from article directories
  or other websites from your niche)? And it does it very well.
  The new articles are high quality and pass the copyscape
  test. Search in google and try: miftolo’s tools

  buy btc with paysafecard 5 December 2018

  It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.

  I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or tips.
  Maybe you can write next articles referring to this article.
  I want to read more things about it!

  big boobs 6 December 2018

  If you are going for finest contents like myself,
  simply pay a quick visit this website all the time as it
  provides quality contents, thanks

Leave a Comment

KonnecteD