Kom langs: Ma t/m Vr van 8:00 - 16:30
Bel ons: 0570 - 679 679

Over Digiwerkt

DigiWerkt laat uw informatie stromen

Wij bieden kansen aan mensen met een afstand tot werk. Zij archiveren en digitaliseren met veel plezier uw documenten. We zijn ISO 9001 gecertificeerd. Hierdoor wordt onze kwaliteit gewaarborgd.

Daarnaast werkt onze organisatie verder met partners met kennis en knowhow. U kunt DigiWerkt goed inzetten om te voldoen aan Social Return. Een mooie kans voor u om sociaal te ondernemen.

Wie zijn we?

Bij DigiWerkt kijken we naar de wensen, uitgangspunten en doelen van het digitaliseringsvraagstuk. Hierin geven wij de opdrachtgever een duidelijk advies. Dit doen wij in de breedste zin van het woord. Zodoende komen we tot een efficiënte en effectieve invulling en uitvoering van de plannen. Uiteraard rekening houdend met de eindbestemming van de dossiers.

De opdrachtgevers kunnen tot een aanzienlijke kostenbesparing komen als zij in hun onderzoeksfase gelijk optrekken met DigiWerkt voor wat betreft het schonen en organiseren van de dossiers. Bij het bereiken van de overdrachtstermijn kunnen zodoende de dossiers geautomatiseerd ontdaan worden. Tussentijds kijken we samen met de klant of het nagestreven doel ook haalbaar is en door de organisatie te gebruiken is.

Met onze Quickscan krijgt u een eerste inzicht hoe uw organisatie op de meest efficiënte wijze informatiestromen kan digitaliseren en ontsluiten. Gedigitaliseerde documenten moeten immers naadloos aansluiten bij uw bedrijfsprocessen. Met de Quickscan ontvangt u een plan van aanpak met aanbevelingen waarmee u doelmatig aan de slag kunt gaan met het digitaliseren van uw informatiestromen.

Wie is Digi?

Op basis van hetgeen in de eerste fase is besproken en overeengekomen wordt uitvoering gegeven aan het daadwerkelijke digitaliseren van de documenten van de opdrachtgever. Bij het verwerken houden wij rekening met eventuele substitutie van de dossiers. De verwerking vindt plaats met een track&trace systeem, zodat DigiWerkt op elk moment kan zien in welke fase van de opdracht zich het dossier bevindt.

Gezien de omvang van de meeste opdrachten overlegt DigiWerkt heel goed met de klant. Ook inhoudelijk stemmen we de zaken goed op elkaar af. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. De opdrachtgever kan gebruik maken van de aanwezige kennis en kunde van DigiWerkt op dit gebied in combinatie met de archiefkennis. Ook is digitale verwerking (Record Management Beheer) mogelijk.

Social Return

DigiWerkt heeft volop mogelijkheden om archiefblokken analoog en/of digitaal op te slaan. Dit volgens de wensen en specificaties van de klant.

Wij nemen dossiers in ontvangst en registreren deze. Vervolgens bewaren, schonen en vernietigen we deze volgens de normen van de Archiefwet.

KonnecteD