Kom langs: Ma t/m Vr van 8:00 - 16:30
Bel ons: 0570 - 679 679

Referenties

"DigiWerkt is een prettige organisatie om mee samen te werken. Bij twijfel nemen zij contact op om de klus zo zorgvuldig mogelijk te doen."

Kanteel kinderopvang

"DigiWerkt is snel, meedenkend en nononsense"

Waterschap Rijn en IJssel

"DigiWerkt heeft inhoudelijke kennis en ervaring van het digitaliseren van Personeels Dossiers"

Gemeente Zutphen

"Klantvriendelijk, direct persoonlijk contact en beschikt over een aanspreekpunt. DigiWerkt denkt mee met de klant in oplossingen."

Zorggroep Solis

"De prima prijs/kwaliteitverhouding en betrouwbare omgang met privacygevoelige informatie van DigiWerkt heeft mij over de streep getrokken om de lang gekoesterde wens van digitaliseren uit te voeren."

VMI Group

"Keurige service, goed meegedacht en de ontvangst bij jullie heb ik zeer op prijs gesteld, ik was vol vertrouwen."

ROC Aventus

"DigiWerkt is een eenvoudige partner om mee in contact te komen, er wordt snel gehandeld en zij leveren een goede service. Kortom: een aanrader."

Procornea

"DigiWerkt is een ervaren partner met kennis van zaken."

Larcom

"Onze samenwerking met Digiwerkt biedt alleen maar voordelen: we geven mensen werk en een opleiding, ontzorgen de gemeente en zetten digitaal werken in een volgende versnelling. Bovendien vormt de samenwerking een voorbeeld voor andere gemeenten. Mooier dan dit, kan volgens mij niet."

Gemeente Deventer

"DigiWerkt is een meedenkende en sociale partner."

Gemeente Oldenzaal

"DigiWerkt combineert de benefits van SROI met een goede dienstverlening en resultaat."

Gemeente Borne

"Fijn contact met betrokkenen, sympathieke mensen die altijd bereid zijn om een stap extra te zetten om de klant zoveel mogelijk naar de zin te maken. Ook de kwaliteit van de ingescande dossiers zijn erg op niveau! Bovendien komt DigiWerkt zijn afspraken na en houdt contact met de klant gedurende het proces."

Gemeente Dalfsen

"DigiWerkt heeft ons scanproces binnen de doorlooptijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. De medewerkers werken snel, professioneel en zijn daarnaast klantvriendelijk en er wordt met je meegedacht."

Kiwa Nederland

"DigiWerkt is een betrouwbare no-nonsense scanpartner. "

Gemeente Apeldoorn

"Goede kwaliteit van het scanwerk door vriendelijk personeel met kennis van zaken."

Gemeente Meppel

"DigiWerkt en UTS komen zeer betrouwbaar over en leveren goed werk af tegen een alleszins redelijke prijs. Social return is een sterke pijler."

Gemeente-Leidschendam-Voorburg

"DigiWerkt is fijn om mee samen te werken, reageert snel op mailverkeer en heeft alles netjes voor ons uit handen genomen. Ik vind dat het gehele digitaliseringsproces snel is verlopen. "

CSU Cleaning

KonnecteD