Kom langs: Ma t/m Vr van 8:00 - 16:30
Bel ons: 0570 - 679 679
05 DEC

Voetbalavond vormt aftrap voor geldinzamelingsactie Hersenstichting

  • 1.2K

Timo van de Kamp en Anja Jansen, medewerkers van DigiWerkt, hebben 29 september een mooie avond beleefd bij Go Ahead Eagles. Vanwege een wens die Anja voor haar collega Timo had ingezonden leverde de Deventer voetbalclub gratis businesskaarten aan. Deze dag vormt ook de start van een speciale geldinzamelingsactie voor de Hersenstichting.

Het werd een voetbalavond waar er gelukzalig werd gekeken naar de scorende Eagles, die met 2-1 wonnen van Almere City. Maar er werd ook teruggeblikt op een voor Timo zeer nare periode. Drie jaar geleden werd Timo namelijk geschept door een auto. Hij lag een aantal dagen in coma en het zag er allemaal zeer ernstig uit. Hij krabbelde langzaam weer op, maar helemaal de oude wordt Timo nooit meer. Zijn hersenen kunnen een stuk minder informatie verwerken dan voor het ongeluk. Ook is hij sneller vermoeid.

Glunderende gezichten

Collega Anja Jansen fietste bij toeval langs het ongeluk. Het maakte op haar een onuitwisbare indruk. Toen er intern bij DigiWerkt een Valentijnsactie werd bedacht, waar iemand een wens voor een ander mocht insturen, aarzelde Anja geen moment. Ze wilde graag een keer met Timo naar ‘hun’ club Go Ahead Eagles. Het verzoek voor speciale businesskaarten werd op een geweldige manier ingevuld door de Deventer voetbalclub. Met als vervolg dat twee glunderende gezichten op de tribune konden plaatsnemen bij Go Ahead Eagles.

Luxe stoelen

“Ik vind het echt fantastisch. Go Ahead Eagles is echt mijn club. Toen bleek dat ik na mijn coma aan de beterende hand was vroeg mijn vader: ‘We gaan leuke dingen doen. Wat zou je nu precies willen?’ Ik antwoordde: een seizoenkaart voor Go Ahead Eagles. Sindsdien ga ik samen met mijn vader naar de Adelaarshorst. Maar ik zit altijd op de IJsseltribune. Het is natuurlijk ontzettend leuk om eens op de luxe stoelen te hebben gezeten”, vertelt Timo, die Anja heel dankbaar is.

Geweldig initiatief

Maar Anja wilde eigenlijk nog meer. Geld inzamelen voor de Hersenstichting, zodat er middelen beschikbaar komen voor onderzoek naar niet aangeboren hersenletsel. Iets waar Timo door het ongeluk mee moet leren leven en waar vele andere mensen in Nederland ook mee te kampen hebben. Om Anja’s geweldige initiatief te ondersteunen heeft DigiWerkt een geldinzamelingsactie opgezet.

Help ons mee!

Help jij ons mee om aan ons streefbedrag te komen? Doe het voor Timo en al die andere mensen met hersenletsel. Ga hier naar de sponsoractie van DigiWerkt en doneer!

Leave a Comment

KonnecteD